UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Püstitatud eesmärk sai ühiselt saavutatud

/ / Uudised
Lõpetasime järjekordse Logbook võistluse, kus platseerusime 16. kohale. Nii oli ka eelmisel ja 2015. aastal. Iga aasta septembris toimuv virtuaalne jõuproov ei ole meie riigi sisesõudmise harrastajate seas populaarseks saanud. Samas, stabiilsus on ka hea tulemus ja saavutatud koht on igati vääriline, arvestades et osales 481 tiimi. Kokku kogusime enda võistkonnaga 5 411 523 meetrit.

Sel aastal kuu aega kestev kilomeetrite kogumine näitas, et ka naised saavad meestele koha kätte näidata. Esikolmikusse tiimis Sõudespinning Estonia siseselt mahtus kaks õrnema soo esindajat. Esikoha hõivas igiliikur Aivar Vaus 502 kilomeetriga, teisele kohale tuli üldarvestuses ja naiste esimene Kristina Tõnismägi 408 kilomeetriga ja kolmas oli ameerikas studeeriv Krete Koovit 347 km.

Esimesed kümme olid koduseinte vahel tõmbav Priit Luhakooder 333km, Peeter Rakitin 330km, kuues Keila linna elanik Caius Pärtel, Toivo Zoova 310km, Soomes resideeruv Meelis Papp 228km, Rait Merisaar sai kokku samuti 228 km ja kümnes oli Tiina Kapten 217 kilomeetriga.

Sõudespinning Estonia tiimi kuulus 39 inimest, kes panustasid niipalju kui said ja suutsid. Ülalnimetatud inimeste kõrval tegid panuse: Mihkel Klementsov, Jane Puura, Aldur Parts, Ann Urmet, Ardo Urmet, Aleksei Lipintsov, Hanna-Liisa Ennet, Marko Kadakas, Madis Lõhmus, Erik Puura, Anu Kalda, Tõnis Timmusk, Liina Murakas, Indrek Aavik, Erik Säre, Gerli Merisalu, Kristiina Kiviselg, Eero Tuhkanen, Mari-Ly Rahuoja, Kaido Ruul, Arti Levandi, Marko Laigna, Kalle Piirioja, Triin Tammeleht, Mark Kovalenko, Kauri Kägo, Ülle Olli, Ragmar Riismaa ja Kaia Ivask.

Sisesõudmise hooaeg alles algas ja järgmiseks virtuaalseks võistluseks soovib Sõudespinning Estonia tiim olla tugevam kui kunagi varem. Tiimi kapten Aleksei Lipintsov – “Uue aasta esimesel päeval algaval Virtual Team Chellengiks (VTC) peame olema tipvormis. Meie tiimil näen suurt potentsiaali jõudmiseks esikolmikusse. Tiimi nimekirjas on 232 nime, virtuaalsetel võistlustel panustab maksimaalselt 115 inimest.

Täna saab sõudeergomeetril sõuda kõikides sõudeklubides Tallinnas, Pärnus, Tartus, Viljandis ja Narvas. Väga palju sõudeergomeetreid on ka kodudes, praktiliselt igas fitnessklubis üle Eesti on olemas Concept2 sõudeergomeetrid. Inimesed, ühineme ja kasvatame, kas individuaalselt või grupides enda füüsilist vormi ja ka meie tiimi liikmeskonda. Kutsuge sõpru kasutama sõudeergomeetrit ja õpetage neid kasutama Logbooki võimalusi”.

Sõudespinning.ee lehel leiad treeningplaane nädalaseks treenimiseks või treeningkavu treenimiseks sõudeergomeetritel. Kõik Sõudespinningu treenerid ootavad Teid ka grupitreeningutele. Trennid käivad juba Tallinnas, Pärnus, Viljandis ja kohe algavad ka Tartus.

FTC 2017 aasta tulemused | Sõudespinning Estonia tiim | treeningplaan tänaseks
ÜLES