UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Eestlased MM-l. 2. päev Prahas

/ / Blogi
Tänase sõiduga olen väga rahul. Mulle tundub, et mul õnnestus targalt 2km distantsi läbida. Alustasin veidi kiiremini kui planeerisin. Kui nägin, et püsin liidritega koos, siis hakkasin hoidma kiirust 1:55. Sellest piisas, et mitte maha jääda. Siis kui nägin, et liidri kiirus hakkas langema tuli kuidagi enesekindlust juurde ja hoidsin enda planeeritud kiirust edasi.

Sõitsin ja mõtlesin lõpuspurdi peale ja olin kindel, et veidi rahulikum distantsi keskosa annab mulle võimaluse teha head lõpuspurdi.

Muidugi selleks ajaks oli juba väga väsinud, aga energiat oli, et tõsta kiirust 1:48 peale ja sellise kiirusega ma ka lõpetasin. Konkurendid kes olid 500m enne lõppu minu ees, sellist kiirust ei näidanud.

Tänu heale lõpuspurdile tõusin viimastel meetritel liidriks ja nii sain tulemusega 7:43,7 maailmameistriks kergekaalu naiste 40-44a. vanusegrupis. Igati korda läinud päev. Kõik oli nagu õnnestunud, ka hommikul kaalumisel oli minu kehakaal suure varuga ja ei pidanud selle pärast närveerima. Nüüd naudin puhkust, et olla homme 500m distantsil heas hoos.

Väga tore oli jälgida ka teiste eestlaste sõite. Doris ja Leo tulid maalmameistriteks, Gerli oli hõbedal, Julija sai pronksi, Liisa oli neljas, Kaarel 6. ja teised näitasid head minekut.

Karmen rääkis, et ta tegi liiga kiiret starti ja sai poolel maal aru, et pingutas väga stardiga üle. Muidugi temal oli täna sprindi distants ja usun, et homme suudab ta 2000m distantsil paremat minekut näidata. Ma soovin kõigile Eesti tiimi liikmetele homme edu.

ÜLES