UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

2016/2017 hooaja esimene treening toimub 1. septembril

/ / Uudised
Uue, 2016/2017 aasta, hooaja esimene sõudespinningu treening toimub 1. septembril algusega kell 19:00 Harku Sõudebaasis. Uuel hooajal toimub sõudespinning Harku Sõudebaasis esmaspäevast neljapäevani rühmatreeningutena ja reedeti on individuaalsed tehnikatreeningud. Lisaks toimub neljapäeviti ka jõusaali treening.

Algajatele sobivad ideaalselt teisipäevased, neljapäevased ja reedesed treeningud, kuna treeningute koormused on madalamad ja treener paneb rohkem rõhku sõudetehnika õpetamisele.

Sel aastal plaanime täiustada meie klubi ürituste nimekirja ja avaldada palju videomaterjali. Kodulehel saavad kõik soovijad ennast treeningutele registreerida. Selleks tuleb ennast kõigepealt registreerida kasutajaks, seejärel avaneb võimalus näha treeninguid.

Ka sel aastal on tulemas mitmesuguseid sisesõudmise võistlusi ning igaühel on võimalus neist osa võtta. Nagu ka eelmistel hooaegadel on Klubi Sõudespinning liikmetele Telia Sõudesarjas osalemine tasuta. Samuti saavad klubi liikmed ennast treeningutele registreerida eelisjärjekorras. Tulemas on ka Klubi Sõudespinning poolt korraldatavad võistlused nagu Maismaa sõudemaraton10000 meetri jõuproovHarku PoolmaratonTour d’ Estonie. Uuel hooajal soovime taaskäivitada Sõudespinning.ee rattamatkad ja minna talvel Otepääle mõnusa klubi seltskonnaga suusatama. Järgmisel suvel naudime sõudmist vee peal Viljandi treeninglaagris.

Saa Klubi Sõudespinning liikmeks | treeningule registreerimine
ÜLES